LJUDPRODUKTION

Hela kedjan från studioinspelning till postproduktion. Jag producerar allt från ljudläggning av reklamfilm till ljudböcker. Läs Mer

LJUDPRODUKTION FÖR HELA KEDJAN

Ljudproduktion är mycket mer än ljudvågor och teknik – i grund och botten handlar det om att kommunicera. Med din vision i centrum jobbar jag engagerat, noggrant och nyfiket med att stärka budskap genom ljud. Och med erfarenhet från tusentals produktioner kan du känna dig lugn med att ditt projekt är i trygga händer.

Studioinspelning

Ljudstudion ligger centralt i Stockholm på Gästrikegatan 9 vid Sankt Eriksplan. Inspelningsrummet är flytande byggt och rymmer fyra sittande personer. Kontrollrummet har gott om utrymme för kunder som vill sitta med och är utrustad med teknik i toppklass. Här spelar jag dagligen in speakerröster, poddar, ljudböcker, dialoger, ADR, musik och Foley.

Röstcasting

Är du på jakt efter en professionell speakerröst till ditt nästa projekt? Jag jobbar med Sveriges främsta speakerröster och hjälper dig hitta den perfekta rösten. För större multispråksprojekt samarbetar jag nära med sveriges största röstbyråer.

Redigering

Varje vecka redigeras flera flera timmars material åt svenska myndigheter och storföretag hos mig. Omtag, puffar och pauseringar klipps bort och lite för långa samtal kortas ner när det behövs. Om ljudet behöver tvättas från brus, brum eller andra missljud så har jag branschens bästa verktyg för att förbättra materialet och öka hörbarheten. Du kan förvänta dig snabbt och noggrant arbete.

Ljudläggning / sounddesign

Berättande med ljud är ett effektivt sätt att framhäva och förstärka budskap. Med en genomarbetad ljudläggning kan du säga mer med din produktion.
Med lång erfarenhet och de bästa verktygen ser jag till att varje detalj berättar rätt sak. Resultatet blir en ljudbild som framhäver det viktiga och skapar rätt känsla i magen hos publiken.

Mix och mastering

En bra mix och mastring får ditt material att låta tydligt, jämnt och med rätt känsla. Jag mastrar dagligen material för TV4, SVT, YouTube, Spotify, Storytel, Acast och webb mm.