PODCAST

Söker du poddstudio eller producent till din podd? Jag erbjuder både helhetslösningar eller separata tjänster inom podcastproduktion. Välkommen att höra av dig så bokar vi ett kostnadsfritt möte.

Framsidebild till podcasten Köksbordspodden
Framsidebild till på djupet - Socialstyrelsens podcast
Framsidebild till spelskaparna
Framsidebild till Stolpe Stories

HUR GÖR MAN EN PODCAST?

Jag hjälper dig att göra din idé till verklighet och vägleder dig genom hela processen. Nedan finns en kort beskrivning av varje steg. Hör av dig så bokar vi ett förutsättningslöst möte om din podd.


1. Förberedelser

Vi börjar med ett uppstartsmöte och diskuterar fram ett passande upplägg för dig.
Om du behöver stöd med intervjuteknik, manus, innehåll och koncept, kan jag med hjälp av erfarna samarbetspartners ge dig allt stöd du behöver för att få så bra resultat som möjligt.

2. Inspelning

Studion ligger centralt i Stockholm på Gästrikegatan 9 vid sankt Eriksplan. Jag är med under inspelningen och sköter allt det tekniska, så du kan lägga ditt fokus på innehållet.

Inspelningsrummet rymmer upp till fyra sittande personer och är ritat och byggt av professionella akustiker för ett proffsigt och bra ljud, utan störande bakgrundsljud eller ekande väggar. All teknik är av högsta kvalité.

Om podcasten behöver spelas in hos dig har jag portabla lösningar och tar med all teknik som behövs, eller tipsar om vad ni kan köpa in.

3. Efterarbete

I efterarbetet är du med och styr innehållet hela vägen och tar innehållsmässiga beslut. Här städas också onödiga pauser, upprepningar och missljud bort, vilket gör att podden låter proffsigare och tajtare.

Avsnittet mixas ihop med jingel, ljudeffekter eller andra ljudklipp som önskas. Till sist mastras det så att det låter lika tydligt och starkt som andra poddar.

4. Publicering

När avsnittet är godkänt hjälper jag dig att publicera podden så den släpps på utsatt tid till alla olika podcast-plattformar. Ni får också tillgång till statistik på antal lyssningar.

Gästrikegatan 9
113 62 Stockholm

+4670 810 72 89
hugo@hugolundgren.se

IMDB
LinkedIn